top of page

Werken bij

Werken bij Kaat op maat

Word jij er blij van om iets voor anderen te kunnen betekenen? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en warmte en werk je graag vanuit je hart? Dan willen wij jou er heel graag bij hebben in ons team. 

Het leuke van werken bij Kaat op maat is dat je geen speciale opleiding hoeft te hebben. Ervaring is altijd meegenomen maar geen vereiste. Heb je wel een maatschappelijke- of zorgopleiding gevolgd of ben je daarvoor aan het leren dan kun je ingezet worden voor specifiekere aanvragen. Aangezien wij maatwerk leveren, is het belangrijk dat jij de aanvraag aanneemt die echt bij jou past. Wat wij wel van je nodig hebben is een VOG, hierover maken wij een afspraak zodra je bij ons begint.
 

Werktijden

De werktijden variëren. Het kan doordeweeks zijn of in het weekend. Overdag, in de avonduren of zelfs 

’s nachts. Het kan gaan om 2 uur in de week, maar het kunnen ook meer uren zijn. Betrouwbaarheid en nakomen van afspraken zijn natuurlijk wel heel belangrijk, er wordt echt op je gerekend!

Verdiensten

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar wat je gaat verdienen. Het bruto uurloon ligt rond de € 12,50 per uur. Dit is afhankelijk van de tijden waarop je werkt en ook van de aanvraag zelf en je leeftijd.
Wat je netto overhoudt hangt weer af van je persoonlijke situatie. Van invloed zijn of je al een baan hebt, of b.v. een uitkering.  In deze situaties wordt het anders belast dan wanneer je nog niet werkt. Je moet zelf kijken of het nodig is om aan het eind van het  jaar aangifte te doen bij de belastingdienst.

Om te kijken wat je ongeveer overhoudt, kun je kijken op: https://www.berekenhet.nl/modules/werken/belasting-extra-inkomen.html.

Je bent niet in loondienst bij Kaat op maat, dus je valt onder freelancer. 

Neem contact op of schrijf je in

Ben je 18 jaar of ouder en word je enthousiast van wat je hebt gelezen, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op 06-36147046 of mailen naar info@kaatopmaat.nl. Ik reageer snel op je boodschap.
Wil je je meteen inschrijven? Klik dan HIER om naar het contactformulier te gaan. Ook dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen of opmerkingen?
Kom nu in contact met Kaat op maat.

bottom of page