top of page

Over mij

1610830165830_1610830163729_161083016331
Kaat op maat

Als u een aanvraag wilt doen bij Kaat op maat of je wilt voor ons werken, dan is het goed om te weten wie de drijvende kracht achter Kaat op maat is. Dat ben ik, Karin Arbon. Ik woon in Hilversum met mijn man en twee kinderen.

Ruime ervaring

Voor mij is het belangrijk dat ik het gevoel heb dat ik wat voor mensen kan betekenen en dat ik ze de aandacht kan geven die ze verdienen. Ik heb een opleiding gevolgd in de ouderenzorg en daar voelde ik mij echt tekortschieten. Altijd die tijdsdruk en niet voor iemand kunnen doen wat voor mijn gevoel wel nodig was. Dat was voor mij de reden om Kaat op maat te beginnen.

Begeleiding

Na vele jaren met veel plezier te hebben gewerkt bij een dagverblijf voor mensen met een beperking, ben ik hierna overgestapt naar een supermarkt  waar mensen met een beperking werken. Hier ben ik heel enthousiast over. Het is mooi dat deze mensen zo middenin de samenleving staan en aan het werk zijn! 

Passende oplossingen

En nu is er dus Kaat op maat. Hier kan ik echt mijn ei kwijt, omdat ik de twee doelgroepen waar ik
het liefst mee werk, ouderen en mensen met een beperking, kan combineren. Belangrijk daarbij
is voor mij het vinden van passende oplossingen. Een mens past nu eenmaal niet in een schema
of tabel.  Niemand is hetzelfde en dus zal ook elke hulpvraag een andere aanpak vereisen, hierin zie ik een mooie uitdaging. Die uitdaging gaan we bij Kaat op maat graag met u aan. Hopelijk ga ik daarmee, samen met mijn medewerkers (Kaatjes), veel mensen blij maken.

Heb je vragen of opmerkingen?
Kom nu in contact met Kaat op maat.

bottom of page